![](/img/sanjob_logo2.png)
سلام وقت بخیر چون معافیت تحصیلیتون تموم شده، باید وثیقه بذارید برای خروج از کشور درمورد افراد سرباز و پسرانی؛ که بیش از ۱۸ سال سن دارند. برای انواع سفرها همچون علمی، ورزشی، سیاحتی و یا کاری نیاز به تاییدیه سازمان نظام وظیفه دارند. شرایط عمومی برای خروج از کشور و دریافت مجوز نظام وظیفه این افراد به صورت زیر است: • دارای غیبت سربازی نباشند. به عبارت دیگر در زمان مقرر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی نموده باشند. • دارای معافیت تحصیلی باشند. • وضعیت تحصیلی آنها مشخص باشد ( یا دارای گواهی اشتغال به تحصیل باشند و یا فارغ التحصیل باشند). سربازی که مجوز ورود و خروج از کشور را توسط سازمان نظام وظیفه دریافت می نماید لازم است تا به ازای خروج خود مبلغی را به عنوان وثیقه قرار دهد. این مورد برای سربازی که دارای معافیت تحصیلی است مبلغ ۲۰ میلیون تومان خواهد بود. برای سفرهای گردشی و سیاحتی مبلغ وثیقه ۱۵ میلیون و سفرهای زیارتی ۳ میلیون تومان است.
2021-09-05 15:02:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من در حال آپلود مدارکم برای CEC هستم من چون پاسپورت قبلیم رو به اتمام بود، پاس جدید گرفتم در پاس جدید هیچ ویزا یا استمپی ندارم حتی ویزای دانشجوییم در پاس قبلیم بود سوال من اینجاس باید در داکیومنت ها پاسپورت قبلیم و هم بزارم یا فقط پاس جدید مهمه؟
2021-08-30 17:00:00 #Canada [ویزای دانشجویی] مهاجرت
برای تمدید پاسپورت تاریخ ۳۱ ام اقدام کردم و هنوز خبری نشده کسی از اطلاع دارن که چند روزه صادر میشه؟
2021-08-31 06:55:00 #Canada [تمدید پاسپورت] مهاجرت
من درخواست اكستند ويزاي تحصيلي ام را در خاك كانادا سابميت كرده ام (قبلا استادي پرميت اكستند شد) هنوز جواب نيامده است ايا ميتوانم به ايران بروم و زمانيكه اپرو شد پاسپورت را به انكارا بفرستم براي تگ ويزا؟؟؟
2021-08-31 16:22:00 #Canada [استادي پرميت] مهاجرت
مدارك مورد نياز براي اپلود در اريما، پاسپورت، نامه پذيرش ، رسيد پرداخت ١١٧دلار و تمكن مالي هس درسته؟ مدرك ديگه اي هم نيازه ك اپلود كنيم؟
2021-08-31 20:29:00 #Quebec City [پاسپورت] مهاجرت
ویزای من تموم شده دارم من اپلای کردم برای ویزا اما سوالم اینجاست چطوری مهر ویزا میخوره تو پاسپورتمون
2021-08-31 20:54:00 #Montreal [پاسپورت] مهاجرت
بعد از درست کردن پروفایل تو CAQ و پرداخت نهایی باید منتظر باشیم یه کد برامون بیاد واسه آریما؟ و مدارک پاسپورت و نامه ادمیشن رو باید تو آریما آپلود کنیم؟
2021-09-03 07:17:00 #Quebec City [پاسپورت] مهاجرت
برای گرفتن پاسپورت اقایون اگر نه گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشن نه سربازی رفته باشن باید هزینه پرداخت کنن؟
2021-09-05 16:23:00 #Canada [پاسپورت] مهاجرت
من الان پاسپورت دارم و یک سال هم اعتبار داره، و میخام با دادن وثیقه سربازی معافیت تحصیلی بگیرم آیا برای گرفتن این معافیت و مجوز خروج از کشور لازمه پاسپورت جدید برام صدور بشه؟ یا اینکه معافیت و خروج از کشور رو همین پاسپورت فعلیم داده میشه؟
2021-09-06 13:16:00 #Canada [پاسپورت] مهاجرت
ببخشيد يه سوال امضايى كه ميكنيم بايد انگليسى باشه و با اونيكه تو پاسپورت يكى باشه؟
2021-09-06 13:38:00 #Quebec City [پاسپورت] مهاجرت
جناب من دارم که بسیار نگرانم کرده. آیا ممکنه کسی وارد کانادا بشه، اما پاسپورتش مهر ورود ( تاریخ ورود ) نخوره؟!
2021-09-06 20:45:00 #Canada [پاسپورت] مهاجرت
يه سوال داشتم من پاسپورتم مدت زمان زيادى نمونده ازش ميحواستم بپرسم كه ميتونم براى CAQ با همين اقدام كنم چون فرصت زياد ندارم، و بعد براى study permit با پاسپورت جديدم اقدام كنم؟ اينطورى CAQ من با اون پاسپورتم ميشه و بعد از چند وقت تحصيل در كانادا اون پاسپورتم expire ميشه كه و study permit من با يه شماره پاسپورت جديدم ميشه كه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين
2021-09-10 13:51:00 #Canada
ویزای من تموم شده دارم من اپلای کردم برای ویزا اما سوالم اینجاست چطوری مهر ویزا میخوره تو پاسپورتمون
2021-08-31 20:54:00 #Canada
: اگر دراو بشیم و دعوت نامه از ساسکاچوان بگیریم ولی تمکن مالی مون توسط ساسکاچوان یا فدرال پذیرفته نشه، چه اتفاقی میفته؟ آیا تا یه مدتی (مثلا یکسال) نمی تونیم پروفایل بسازیم (برای ساسکا یا فدرال) یا اینکه شانس دعوت شدن در دراو های بعدی رو کماکان خواهیم داشت؟
2021-09-30 11:02:00 #Canada
اگه من یه سال سابقه کارم با دوران خدمتم تداخل داشته باشه مشکل ساز میشه؟؟؟
2021-08-30 14:19:00 #Canada
من از دانشگاهی در امریکا پذیرش دارم و در طی ماه های اینده میخوام برای ویزا اقدام کنم ولی در عین حال میخوام مدارک تحصیلیمو هم برای wesکانادا بفرستم که اکسپرس هم شاید در سال دیگه بتونم پرونده باز کنم.(در صورتیکه به امریکا نرفتم) به نظرتون داشتن پرونده wes مخصوص IRCC به تنهایی میتونه باعث ریجکت شدن ویزا امریکا بشود؟
2021-08-31 10:09:00 #Canada
من الان پاسپورت دارم و یک سال هم اعتبار داره، و میخام با دادن وثیقه سربازی معافیت تحصیلی بگیرم آیا برای گرفتن این معافیت و مجوز خروج از کشور لازمه پاسپورت جدید برام صدور بشه؟ یا اینکه معافیت و خروج از کشور رو همین پاسپورت فعلیم داده میشه؟
2021-09-06 13:16:00 #Canada